Menu

Open aanvraagronde 2017

Woensdag 28 Juni 2017

Ook in 2017 schrijft het mr. Roelsefonds een bredere aanvraagronde uit die open staat voor alle organisaties in de zorgsector in de Gooi- en Vechtstreek. Zorgorganisaties worden uitgenodigd projecten in te dienen voor financiële ondersteuning door het fonds.

In deze ronde kunt u projecten indienen die een aantoonbare meerwaarde leveren voor mensen met een langdurende en intensieve zorgbehoefte. U kunt u het digitale aanvraagformulier downloaden. Het formulier bevat tevens informatie over de criteria waaraan uw project moet voldoen. Ook staat hierin algemene informatie over de procedure, richtlijnen voor het projectplan en de financieringsvoorwaarden.

Om u een indruk te geven van het type projecten waarin het mr. Roelsefonds geïnteresserd is, hebben wij een aantal projecten uitgelicht die wij hebben gesteund. 

Uiteraard zijn dit voorbeelden en staat het u vrij andere initiatieven in te dienen die het welzijn van mensen met een langdurende en intensieve zorgbehoefte ten goede komen. 

Uw aanvraag kunt u uitsluitend digitaal indienen vóór 1 oktober 2017. Mail het aanvraagformulier en de vereiste bijlagen naar info@roelsefonds.nl. Let erop dat het aanvraagformulier mede ondertekend is door de directie of Raad van Bestuur van de instelling (bij stichtingen/verenigingen door de degene die statutair tekenbevoegd is).

Besluitvorming over de aanvragen vindt half november 2017 plaats. Uiterlijk medio december ontvangen aanvragers hierover schriftelijk bericht.

 

Heeft u nog vragen, dan kunt u deze eveneens uitsluitend per e-mail richten aan het mr. Roelsefonds via info@roelsefonds.nl.

Naar het nieuwsoverzicht