Menu

Open aanvraagronde 2018

Vrijdag 22 December 2017

Sinds 2013 schrijft het mr. Roelsefonds jaarlijks een aanvraagronde uit die open staat voor alle organisaties in de zorgsector in de Gooi- en Vechtstreek. In tegenstelling tot eerdere jaren wordt de  open aanvraagronde in 2018 opengesteld in het voorjaar. In deze ronde kunt u projecten voor maximaal € 25.000,- indienen die een aantoonbare meerwaarde leveren voor mensen met een langdurende en intensieve zorgbehoefte. U kunt het digitale aanvraagformulier  downloaden. Het formulier bevat tevens informatie over de criteria waaraan uw project moet voldoen. Ook staat hierin algemene informatie over de procedure, richtlijnen voor het projectplan en de financieringsvoorwaarden.

Ter inspiratie verwijzen wij u naar ‘pareltjes’ van het mr. Roelsefonds: projecten die goed aansluiten op de doelstellingen van het mr. Roelsefonds en als voorbeeld dienen voor projecten waaraan het fonds graag een bijdrage geeft.  

Uiteraard zijn dit voorbeelden en staat het u vrij andere initiatieven in te dienen die het welzijn van mensen met een langdurende en intensieve zorgbehoefte ten goede komen.

Wij nodigen u uit om projecten in te dienen voor financiële ondersteuning door het fonds. Uw aanvraag kunt u uitsluitend per e-mail indienen vóór 1 maart 2018 plaats. Uiterlijk medio mei ontvangen aanvragers hierover schriftelijk bericht.

Heeft u nog vragen, dan kunt u deze eveneens uitsluitend per e-mail richten aan het mr. Roelsefonds via info@roelsefonds.nl.

Naar het nieuwsoverzicht