Subsidie voor onderzoek 'Aandacht voor dementie'

Het mr. Roelsefonds heeft in 2017 de ambitie om een bijdrage te leveren aan verbetering van de zorg en ondersteuning aan mensen met dementie. Hiervoor stelt het fonds een ruime subsidie beschikbaar.

Het fonds roept (zorg)organisaties in de regio Gooi- en Vechtstreek op om in samenwerking met een opleidingsinstituut (HBO of Universiteit) een subsidieaanvraag in te dienen voor toegepast onderzoek naar de effectiviteit van innovatieve interventies of instrumenten gericht op verbetering van de zorg en ondersteuning aan mensen met dementie.

Het mr. Roelsefonds stelt binnen deze call een bedrag van € 150.000 beschikbaar voor onderzoek(en) die voldoen aan de gestelde criteria . Dit bedrag mag over maximaal twee jaar verspreid worden. De call wordt opengesteld op 15 februari 2017 via www.roelsefonds .nl . Aanvragen moeten ingediend zijn voor 12:00 uur op 1 april 2017.

Meer informatie over de call, waarop aanvragen worden beoordeeld, aan welke voorwaarden een aanvraag moet voldoen en hoe u een aanvraag kunt indienen leest u op de pagina over de call 'Aandacht voor dementie'.

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.