Menu

mr. Roelse Challenge

afbeelding

Een nieuw initiatief van het mr. Roelsefonds

Innovatie kan het levensgeluk en de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die afhankelijk zijn van (langdurige) zorg. Reden voor het mr. Roelsefonds om te starten met een nieuw initiatief: de mr. Roelse Challenge. In deze challenge worden alle (zorg)organisaties in de regio Gooi- en Vechtstreek uitgedaagd om, in samenwerking met een startup of scale up, een innovatief project voor 1 maart 2020 in te dienen bij het mr. Roelsefonds. Dit project moet het levensgeluk en kwaliteit van leven verbeteren van mensen die afhankelijk zijn van (langdurige) zorg.

Het mr. Roelsefonds is op zoek naar innovaties die dit kunnen bewerkstelligen. De innovatie kan op technologisch gebied zijn, een procesinnovatie of een sociale innovatie verbonden aan cliënten en/of medewerkers. Bekijk hier de richtlijnen en voorwaarden.

Pitchen op Demo Day

De vijf beste projecten worden uitgenodigd voor Demo Day op 16 april 2020. Tijdens deze namiddag pitchen de teams hun innovatie voor collega’s en belangstellenden in de regio én een deskundige jury. De winnaars krijgen de kans om hun innovatie te realiseren. Als stimulans voor ontwikkeling, uitwerking en/of implementatie stelt het mr. Roelsefonds drie mooie geldbedragen beschikbaar van € 50.000,- € 30.000,- en € 20.000,-.

Tijdens Demo Day staat het thema ‘innovatie in zorg en welzijn!’ centraal. Naast de pitches wordt het thema door een gastspreker op een prikkelende en interactieve wijze gepresenteerd.

Voor wie is deze challenge?

Het mr. Roelsefonds daagt alle (zorg)organisaties in de regio Gooi- en Vechtstreek om, in samenwerking met een startup of scale up, een innovatief project voor 1 maart 2020 in te dienen.

Deelnemen

Download het aanmeldformulier en stuur deze uiterlijk 1 maart 2020 naar info@roelsefonds.nl. Bekijk ook onze werkwijze voor de aanvraagprocedure.

Demo Day bezoeken

Demo Day wordt georganiseerd door het mr. Roelsefonds voor alle partners vanuit de regio Gooi- en Vechtstreek, belanghebbenden en belangstellenden. Tijdens deze middag staat het thema ‘Innovatie in zorg en welzijn’ centraal. 

De Demo Day kunt u ook als bezoeker bijwonen. Aanmelden is mogelijk tot 10 april 2020. 

Lees meer over Demo Day, het programma, de gastspreker, de jury en hoe u zich kunt aanmelden.