Extra aanvraagronde Klein Geluk 2022

Het mr. Roelsefonds zet zich in om het levensgeluk te verhogen en de kwaliteit van leven te verbeteren van mensen die langdurig en intensief gebruik maken van zorg. Het fonds maakt dit mogelijk door financiële ondersteuning aan projecten van zorgorganisaties in de regio Gooi- en Vechtstreek. Projecten gericht op sociale-, proces- en/ of technologische innovatie in de langdurige zorg hebben onze voorkeur.

Extra aanvraagronde Klein Geluk

Elk voorjaar schrijven wij een aanvraagronde Klein Geluk uit die open staat voor alle organisaties in de zorgsector in de Gooi- en Vechtstreek. Het afgelopen voorjaar zijn in deze ronde weer mooie aanvragen aangeleverd en gehonoreerd.

Dit jaar schrijft het mr. Roelsefonds een extra aanvraagronde Klein Geluk uit. Net als in het voorjaar staat deze aanvraagronde open voor alle organisaties in de zorgsector in de Gooi- en Vechtstreek. In deze ronde kunt u projecten indienen die een aantoonbare meerwaarde leveren voor mensen met een langdurige en intensieve zorgbehoefte. De maximale bijdrage per project is vastgesteld op € 25.000,-.

Vernieuwende initiatieven

Het mr. Roelsefonds geeft graag het (financiële) steuntje in de rug aan organisaties in de regio Gooi- en Vechtstreek met projecten die passen binnen onze doelstelling. Wij worden graag verrast met vernieuwende initiatieven die bijdragen aan de kwaliteit van leven en/of die het levensgeluk verhogen van mensen met een langdurige en intensieve zorgvraag.

Aanvraag indienen voor 30 september 2022

Heeft uw (zorg)organisatie een initiatief dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van mensen met een langdurende en intensieve zorgbehoefte? Lees dan meer over de aanvraagprocedure, criteria en het aanvraagformulier.
Wij zien uw aanvraag graag tegemoet vóór 30 september 2022. Uiterlijk medio november ontvangen aanvragers schriftelijk bericht over de besluitvorming.

Vragen?

Heeft u nog vragen, laat het ons weten via info@roelsefonds.nl.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.