Nieuwe bestuursleden versterken mr. Roelsefonds 

Gooi- en Vechtstreek, 29 augustus 2023 - Het mr. Roelsefonds verwelkomt twee nieuwe bestuursleden, mevrouw Van Weering en mevrouw Engbers. Beide bestuursleden brengen waardevolle ervaring en expertise mee naar het fonds. 

Ginel van Weering  
Mevrouw Van Weering heeft een mooie staat van dienst in de gezondheidszorg en heeft zich sinds 2019 ingezet als lid van de Raad van Toezicht bij het Helen Dowling Instituut, een GGZ-instelling gespecialiseerd in psychische hulp bij kanker. Haar betrokkenheid bij specialistische zorg binnen het kankerspectrum toont haar toewijding aan het welzijn van patiënten. Daarnaast heeft mevrouw Van Weering sinds 2016 bijgedragen aan de Raad van Commissarissen van de Tomingroep, een uitvoeringsbedrijf voor de Participatiewet in negen gemeenten in Gooi en Almere. Haar ervaring binnen deze organisaties en haar expertise zullen een waardevolle aanvulling zijn voor het bestuur van het Mr. Roelsefonds. 

Heleen Engbers 
Mevrouw Engbers heeft haar hart verpand aan de zorg en de maatschappelijke sector en heeft een langdurige achtergrond in HR, bedrijfsvoering en nieuwe zorgconcepten. Ze heeft ervaring opgedaan in diverse management- en directiefuncties en heeft innovatieve projecten geleid. Haar proactieve, verbindende stijl en haar focus op het gezamenlijk realiseren van hoogwaardige zorg en dienstverlening maken haar een ideale aanwinst voor het bestuur van het mr. Roelsefonds. Naast haar bestuursfunctie bij het mr. Roelsefonds, blijft mevrouw Engbers actief betrokken bij Stichting Papito als bestuurder en werkt ze als freelance coach bij Toekomst in Zicht, waar ze zich richt op duurzame inzetbaarheid. 

Het mr. Roelsefonds is ervan overtuigd dat de toetreding van mevrouw Ginel van Weering en mevrouw Heleen Engbers zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling en verwezenlijking van de missie van het fonds om de kwaliteit van leven van mensen in de Gooi- en Vechtstreek die afhankelijk zijn van langdurige zorg en ondersteuning te verbeteren.

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.