Strategie & Innovatie Drive-In

Tijdens de Strategie & Innovatie Drive-In van het mr. Roelsefonds op donderdag 14 oktober 2021 zullen we de vraagstukken, samen met de deelnemers, helder positioneren. Samen met de deelnemers en onze partners gaan we de uitdaging aan stappen te zetten om te komen tot meerjarige samenwerking door middel van programma’s gericht op duurzame innovaties.

Programma

Het programma wordt geleid en gefaciliteerd door Willem van Boekel.

14:00 uur Inloop met koffie en thee
14:30 uur Welkom door dagvoorzitter Willem 
14:35 uur Welkomstwoord door het mr. Roelsefonds door Marc Petit 
14:55 uur Voorbereiden op matchmaking door Willem
15:10 uur Vernieuwend denken en anders kijken door Peter van der Wel 
16:00 uur Pauze
16:20 uur Ontmoeten en verbinden door Willem
16:45 uur Positionering van de vraagstukken voor de regio in zorg en welzijn door Peter Meijs
16:55 uur Innovatie vanuit cliënt- en medewerkersperspectief door Sherpa
17:05 uur Actie: daadwerkelijke matches benoemen door Willem
17:20 uur Afsluiting door Willem
17:30 uur Borrel en hapjes
18:15 uur Einde

Over het mr. Roelsefonds

Recent heeft het fonds een nieuwe strategische koers uitgestippeld en daarbij een nieuw beleidsplan voor de periode 2021-2024 vastgesteld. Het fonds streeft naar behoud en waar mogelijk verbetering van de kwaliteit van leven van mensen in de Gooi- en Vechtstreek die aangewezen zijn op (langdurige) zorg en ondersteuning. Dit doen wij (pro)actief door het stimuleren van duurzame innovaties in zorg en welzijn.

Locatie

U bent te gast bij het mr. Roelsefonds op de prachtige historische locatie Fier te Bussum.

Adresgegevens:
Fier Bussum
Doctor Abraham Kuyperlaan 1-A
1402 SB Bussum

Praktisch

  • Gezien de sectoren, waarbinnen de meeste deelnemers aan dit evenement werkzaam zijn, werken wij met een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u bent hersteld van corona. Met Corona Check-app kunt u (een van) deze coronabewijzen laten zien. Wij zullen hierop controleren bij binnenkomst.
  • Wij willen graag dat ook na het evenement de deelnemers contacten kunnen leggen met elkaar om tot (nieuwe) ontmoetingen te komen. Bij opgave als deelnemer gaat u ermee akkoord dat een deelnemerslijst wordt verstrekt waarin uw naam, organisatie, functie, telefoonnummer en e-mailadres zijn opgenomen.
  • Het evenement is voor de juiste dynamiek gebonden aan een maximum aantal deelnemers. Dus geef u snel op. Wij zien uit naar uw deelname en heten u graag welkom op 14 oktober!

Heeft u vragen, laat het ons weten via info@roelsefonds.nl.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.