Uitnodiging aanvraagronde Klein Geluk 2024

Het mr. Roelsefonds zet zich in om het levensgeluk te verhogen en de kwaliteit van leven te verbeteren van mensen die langdurig en intensief gebruik maken van zorg en ondersteuning. Het fonds maakt dit mogelijk door financiële ondersteuning te bieden aan projecten van zorg- en welzijnsorganisaties in de regio Gooi en Vechtstreek.

Elk voorjaar schrijft het mr. Roelsefonds een aanvraagronde Klein Geluk uit die open staat voor alle organisaties in de zorg- en welzijnssector in de Gooi en Vechtstreek. Net als in voorgaande jaren nodigen wij u uit voor deelname aan de aanvraagronde Klein Geluk 2024. Het bestuur van het mr. Roelsefonds ontvangt bij voorkeur innovatieve projecten die een aantoonbare meerwaarde leveren voor mensen met een langdurende en intensieve zorg- en/of ondersteuningsbehoefte. De maximale bijdrage per project is vastgesteld op € 30.000,-.

Heeft uw (zorg-/welzijns) organisatie een initiatief dat bijdraagt aan zo mogelijk innovatie en het levensgeluk en/of de kwaliteit van leven van mensen en wilt u graag net dat extra financiële steuntje? Klik hier voor alle informatie over de aanvraagprocedure, criteria en het aanvraagformulier. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet vóór 15 april 2024. Uiterlijk eind juni ontvangen de aanvragers schriftelijk bericht over de besluitvorming door het bestuur van het mr. Roelsefonds.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.