Menu

Verplaatsen mr. Roelse Challenge en Demo-Day 2020

Dinsdag 17 Maart 2020

Gezien de bijzondere en ongewone situatie in ons land vanwege het coronavirus hebben bestuur en directie van het mr. Roelsefonds besloten de mr. Roelse Challenge en Demo-Day op 16 april aanstaande te verplaatsen. Uiteraard hebben we dit overlegd met de meest betrokken partners.

Wij vinden het jammer dit besluit te moeten nemen gegeven het enthousiasme en de belangstelling die aanwezig zijn voor innovaties in de zorg. Veel belangrijker vinden wij, dat zorgorganisaties op dit moment de aandacht kunnen geven aan en die gevraagd wordt voor alle omstandigheden rondom het coronavirus. Er wordt een groot beroep gedaan op alle werkers in de zorg en hun organisaties. Van medewerkers aan de basis tot bestuurders. Een challenge zoals uitgeschreven door het mr. Roelsefonds is op dit moment van ondergeschikt belang.

Het bestuur, directie en medewerkers van het mr. Roelsefonds willen hierbij hun respect en waardering uitspreken voor de grote inzet die wordt verricht door alle werkers in vitale functies binnen de samenleving.

De mr. Roelse Challenge vindt op een later, nog te bepalen, moment plaats. Uiteraard wordt u hierover geïnformeerd. 

Wij wensen u veel succes en sterkte toe om de uitdagingen verbonden aan het coronavirus aan te gaan en voor zover mogelijk het hoofd te bieden. Daarnaast wensen we u persoonlijk alle goeds en een goede gezondheid toe.

Naar het nieuwsoverzicht