Menu

Wisseling directie

Donderdag 09 Mei 2019

Jaap Blauw, algemeen directeur, neemt afscheid van het mr. Roelsefonds

Na ruim 30 jaar bestuurlijk verbonden te zijn aan het mr. Roelsefonds neemt Jaap Blauw, algemeen directeur, afscheid en gaat hij van een welverdiend pensioen genieten.

Jaap Blauw werd in 2008 algemeen directeur, waarna hij het fonds heeft geprofessionaliseerd. Zo bracht hij het aantal stichtingen terug van negen tot de huidige stichting mr. Roelsfonds. Hij ontwikkelde het beleid met betrekking tot de aanvragen en beleggingen en zorgde ervoor dat het fonds een officiële ANBI-stichting werd. Daarbij heeft het fonds onder zijn leiding het afgelopen jaar als een van de eerste stichtingen de toetsing Normen van Goed Bestuur van het FIN (Vereniging van Fondsen in Nederland) met goed gevolg doorstaan.

Het bestuur en medewerkers van het mr. Roelsefonds vinden het jammer dat zij Jaap Blauw zullen moeten missen als collega, maar zijn hem zeer dankbaar voor alle jaren die hij zich met heel zijn hart heeft ingezet voor het fonds. Wij wensen hem dan ook een mooie tijd en hopen dat hij kan genieten van een welverdiend pensioen.

Opvolging gevonden in Peter Meijs

Het mr. Roelsefonds heeft in Peter Meijs een opvolger gevonden van Jaap Blauw. Peter Meijs is begin mei gestart als algemeen directeur en neemt per 1 juni 2019 de taken van Jaap Blauw over.

Met deze directiewisseling wijzigt ook ons postadres met ingang van 1 juni 2019:

Vrouwkensvaartsestraat 14
5165 NP Waspik

Communicatie over aanvragen blijft zoals u van ons gewend bent per e-mail verlopen. 

Vragen of kennismaken

Heeft u vragen of wilt u kennismaken met Peter Meijs, dan kunt u contact opnemen per e-mail via info@roelsefonds.nl.

Naar het nieuwsoverzicht