Vacature: Directeur gezocht voor het mr. Roelsefonds

Wegens het afscheid van de huidige directeur is het Bestuur van het mr. Roelsefonds op zoek naar een nieuwe directeur. 

De rol
Het mr. Roelsefonds kent een bestuursmodel met vijf leden, dat eindverantwoordelijk is voor de organisatie en het behalen van de fondsdoelstellingen. De voorbereiding en uitvoering van het beleid liggen bij de directie, die wordt ondsteund door een drietal parttime medewerkers die verbonden zijn aan het fonds als ZZP’er of via inleen

De nieuwe directeur zal primair verantwoordelijk zijn voor het verstandig en uitlegbaar beheer van het fondsvermogen en de daaruit voortvloeiende rendementen. Hij of zij zal het team effectief en efficiënt aansturen, projectaanvragen coördineren en betrokken zijn bij het vormgeven en bijsturen van meerjarige projecten met partners.
Daarnaast zal de directeur de interne samenhang van het fonds bewaken, de uitvoering van begrotingen en beleidsplannen leiden, en een actieve bijdrage leveren aan het strategisch proces door het bestuur van advies te voorzien en maatschappelijke ontwikkelingen te signaleren en te vertalen naar het fondsbeleid.
Verder zal de directeur verantwoordelijk zijn voor alle in- en externe communicatie, het onderhouden van relaties met stakeholders en het vertegenwoordigen van het fonds bij relevante instanties, waaronder de branchevereniging van fondsen, de FIN.

Klik hier voor de Profielschets en functie-eisen. Belangstellenden worden vriendelijk verzocht om via de website www.corstencorsten.nl te reageren. De reactietermijn sluit op vrijdag 8 maart.

Het mr. Roelsefonds kijkt uit naar de komst van een inspirerende en daadkrachtige directeur, die samen met het bestuur en partners in de regio wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van het beleid.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.